Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Logo AsiaDirect
Bestemmingen
Hoe werkt het ?
Over AsiaDirect
Start reisvoorstel
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot deals
Budget
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Missie en visie

Missie en visie

Het verhaal van AsiaDirect

Missie en visie

Missie

AsiaDirect is geboren uit een droom van de oprichters Roeland Wassink en Rutger Olthoff. Zij merkten dat klanten bij het boeken van een verre reis, steeds meer waarde hechtten aan flexibel maatwerk, persoonlijke aandacht en direct contact met de uitvoerende lokale organisatie ter plaatse. AsiaDirect biedt klanten unieke, op maat gemaakte, hoogwaardige rondreizen, georganiseerd met persoonlijke aandacht naar de klanten en respect en duurzaamheid naar mens, cultuur en natuur.

Visie

Omdat wij er al zijn en ruim 10 jaar ervaring hebben, kennen wij de mooiste plekjes en routes. Met onze kundige Nederlandse en Vlaamse reisconsulenten, werken wij samen met de reiziger een unieke en onvergetelijke droomreis uit. Doordat we lokaal gevestigd zijn, kunnen wij reisprogramma’s tot in de details aanpassen aan de wensen van de reiziger en toch de laagste prijsgarantie bieden. Samen met de lokale chauffeurs, gidsen en lokale partners willen we de reiziger het echte Azië laten zien. AsiaDirect heeft duurzaam toerisme hoog in het vaandel. Lees hier(onder) meer.

Duurzaam toerisme

Maatschappelijk verantwoord of duurzaam toeristisch (DTO) ondernemen vinden we bij AsiaDirect erg belangrijk. Duurzaamheid is prioriteit, zodat latere generaties nog steeds dezelfde mooie reizen kunnen maken. Duurzaamheid houdt in dat je rekening houdt met de drie P’s: People, Planet, Profit. Bij AsiaDirect streven we er naar dat onze producten en diensten de integriteit van het milieu behouden, de culturele erfenis van de samenleving gerespecteerd wordt en waar mogelijk gebruik wordt gemaakt van lokale componenten zodat ze een bijdrage leveren aan de lokale samenleving.

Toerisme stimuleert in veel landen de (nationale en internationale) economische, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen. AsiaDirect is in de landen zelf gevestigd en daardoor creëren we echte duurzame werkgelegenheid. Zowel op ons steeds verder groeiende kantoor, alsook de vele chauffeurs, gidsen en lokale partners die dagelijks druk op pad zijn voor ons. Wij streven ernaar onze klanten, de echte lokale culturen en gebruiken te laten zien en hopen hierdoor een bijdrage te leveren in het versterken en conserveren hiervan.

Wij ondersteunen ECPAT in de bewustwording van kindersekstoerisme onder reizigers. Elk kind heeft recht om hier tegen beschermd te worden. Mocht je hiermee geconfronteerd worden, meldt dit dan bij www.meldkindersekstoerisme.nl.

AsiaDirect onderschrijft het belang van CITES (Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora), een internationale overeenkomst tussen overheden met als doel dat internationale handel in dieren en planten hun bestaan niet in gevaar brengt. Als lokale organisatie zijn we ons bewust van onze taak hierin. AsiaDirect vindt het erg belangrijk de reiziger hierover te informeren en aankopen die schadelijke zijn voor flora of fauna te ontmoedigen. Als mede om aankopen betreffende religieuze of historische kunstvoorwerpen af te raden.