Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 85 006 2044
Bestemmingen
Hoe werkt het ?
Over AsiaDirect
Start reisvoorstel
Bestemmingen
Reistypes
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het?
Over AsiaDirect
+31 (0) 85 006 2044
Bel ons iedere dag tussen 9:00 en 18:00
Familiereizen
Strandvakanties
Hot deals
Budget
Honeymoon
Cultuur
Natuur
Alle bestemmingen
Alle reis stijlen
Rondreizen Top 10
Hoe werkt het ?
Op maat gemaakte reis
Mijn reisplan
Ik wil een reisvoorstel
Hoe doe ik een reisaanvraag?
Travel blog
Over AsiaDirect
Waarom AsiaDirect?
Wie zijn wij?
Contact
Even voorstellen
Het verhaal van AsiaDirect
Duurzaam reizen

17-Daagse rondreis Sri Lanka en Malediven

Dé perfecte landencombinatie voor natuur, cultuur en strand

17-Daagse rondreis Sri Lanka en Malediven

Dé perfecte landencombinatie voor natuur, cultuur en strand

Reisprogramma
Prijzen
Foto's
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 1487 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Negombo, Minneriya, Sigiriya, Dambulla, Kandy, Peradeniya, Nuwara Eliya, Horton Plains, Ella, Mirissa, Galle, Malediven
VERTREKDATA
Dagelijks
 • Ga op jeepsafari om kuddes olifanten te spotten
 • Overnacht in een luxe resort op de Malediven, het ware paradijs
 • Relax op de mooiste stranden ter wereld
 • Snorkel met tropische vissen, schildpadden en (ongevaarlijke) rifhaaien

Introductie

Wat wil je nog meer tijdens je vakantie dan vriendelijke mensen, kuddes olifanten, lekker eten, eindeloze stranden en ruïnes?
Steeds meer mensen ontdekken de charme van het prachtige Sri Lanka. De geschiedenis, de cultuur en de natuur, het is de plek in Azië waar je moet zijn geweest! Daarnaast zal je je reis afsluiten op het paradijs op aarde, de plek waar de meest witte stranden met lichtgevend blauw water te zien zijn: De Malediven.

Er zijn weinig landen met zoveel UNESCO Werelderfgoederen in zo’n klein gebied als in Sri Lanka, hier vind je er namelijk wel 8! Ontdek de meer dan 2000 jaar oude cultuur in tempelgrotten en op populaire toppen. Safari’s door de adembenemende nationale parken van Sri Lanka laten je kennis maken met onder meer kuddes olifanten, luipaarden, waterbuffels en de mooiste tropische vogels. Ontdek de ruige stranden, sfeervolle dorpen, de bekende Leeuwenrots en nog veel meer tijdens je bezoek aan Sri Lanka.

Na Sri Lanka zal je doorreizen naar de Malediven. De afgelopen 10 jaar zijn er veel veranderingen ondergaan in dit land, eilandhoppen met openbare veerboten heeft dit adembenemende land geopend voor bezoekers van bijna alle budgetten. Met misschien wel de beste duik- en snorkelplekken ter wereld, is de Malediven een magneet voor iedereen die geïnteresseerd is in het eilandleven. Prachtige grotten, oogverblindend koraal, tropische vissen, mantaroggen, schildpadden en zelfs walvishaaien liggen op de loer. Overnacht op een prachtig eiland waarbij je voeten meteen in het zand staan wanneer je je deur opendoet!

Dit reisprogramma is geheel op maat te maken

Geïnspireerd geraakt door dit programma? Boek direct, voeg de reis toe aan je reisplan of pas het samen met onze reisexperts geheel aan jouw wensen aan.
Aan reisplan toevoegen
Direct boeken

Aanpasbaar reisprogramma

Alles uitklappen
Alles uitklappen

Dag 1
Heenvlucht naar Colombo, Sri Lanka
Dag 1: Heenvlucht naar Colombo, Sri Lanka
Tijdens de rondreis worden jullie vergezeld door onze lokale Engelssprekende chauffeur die tevens jullie gids is. Hierdoor krijgen jullie onderweg veel informatie mee over de cultuur en de gewoontes van de lokale bevolking. Wil je niet alles gaan bezoeken? Geen probleem. Tijdens de rondreis zal onze chauffeur met jullie overleggen wat jullie wel of niet willen bezoeken de volgende dag. Zo heb je zelfs tijdens de reis nog veel flexibiliteit! Zoals bij alle reizen van AsiaDirect, kunnen we deze reis geheel op maat samenstellen.

Dag 2
Aankomst in Colombo – Negombo
Dag 2: Aankomst in Colombo – Negombo
Vandaag kom je aan in Sri Lanka. Bij aankomst op de internationale luchthaven word je opgewacht door je gids voor een privétransfer naar je hotel in Negombo. De rest van de dag is ter vrije besteding. Eens een handelshaven voor Nederlanders en Britten, heeft Negombo zich ontwikkeld tot een bruisende, moderne stad met een handvol aan herinneringen aan zijn koloniale verleden. Het brede, gouden zandstrand is bezaaid met vissersboten en nabij het resort vind je een scala aan restaurants en bars.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van het vliegveld naar jouw hotel in Negombo
Accommodatie:
Cloud 9 Boutique Hotel
Maaltijden: Ontbijt

Dag 3
Negombo
Dag 3: Negombo
Na het ontbijt begin je de leukste fietstour door Negombo. In ongeveer 4 uur word je meegenomen door je gids naar de mooiste en interessantste aspecten van de stad en leer je over de geschiedenis en interessante bezienswaardigheden. Je bezoekt o.a. de lokale vismarkt (heel bijzonder!), boeddhistische tempels, Rooms-katholieke kerken, Hindoetempels, Nederlandse grachten en lokale groente- en fruitmarkten. Tijdens de tocht stop je een aantal keren voor een verfrissing of een lokale snack. Na alle bezienswaardigheden fiets je terug naar het startpunt. De rest van de dag is ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Excursie: Fietstour in Negombo
Accommodatie:
Cloud 9 Boutique Hotel
Maaltijden: Ontbijt

Dag 4
Negombo – Minneriya – Sigiriya
Dag 4: Negombo – Minneriya – Sigiriya
Vandaag reis je verder naar je hotel in de culturele driehoek. Dit centrale gebied biedt een combinatie van oude tempels, historische steden, nationale parken en grote stuwmeren. UNESCO Werelderfgoederen zijn onder andere de opvallende rots Sigiriya (Leewenrots), de rotstempel van Dambulla en de archeologische schatten van Polonnaruwa. De prachtige omgeving en zijn geschiedenis betekent dat een verblijf in deze regio zeker een hoogtepunt zal zijn van je reis in Sri Lanka.

Bij aankomst check je in bij het hotel in Sigiriya. Later in de middag vertrek je naar Minneriya National Park voor een jeepsafari van ongeveer 2 tot 3 uur! Dit nationale park dankt zijn naam aan de oude Minneriya-tank, die in de 3e eeuw na Christus werd gebouwd door koning Mahasena. Hier zie je kuddes olifanten grazen en baden in de wateren van deze tank. Groepen opvallende vogels, apen en herten kunnen ook gezien worden tijdens deze safari. Afhankelijk van waar de olifanten zich bevinden, kan het programma afwijken door naar het nabijgelegen Kaudulla National Park of Eco Park te gaan. Na de safari word je teruggebracht naar je hotel in Sigiriya.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van Negombo naar Sigiriya, via Minneriya
Accommodatie:
Fresco Water Villa
Maaltijden: Ontbijt

Dag 5
Sigiriya
Dag 5: Sigiriya
Vandaag beklim je de Sigiriya Rock, beter bekend als de Leeuwenrots. Dit UNESCO Werelderfgoed is één van de belangrijkste attracties van Sri Lanka. De Leeuwenrots is een spectaculaire rots wat zichtbaar is vanuit de wijde omtrek. De rots bestaat uit overblijfselen van de uitgestorven vulkaan. Historisch gezien wordt er verondersteld dat de rots van oorsprong een koninklijk fort is geweest dat is gebouwd in de tijd van koning Kashyapa (477-495 na Christus) of een boeddhistisch klooster. Als je wilt kan je een bezoek brengen aan het Sigiriya-museum om meer te weten te komen over deze bijzondere plek, voordat je de rots echt gaat bezoeken.

De wandeling naar de top van de rots duurt 1,5 tot 2,5 uur en is steil met veel trappen. Er zijn enkele delen waar het pad erg smal is en daarom wordt beschermd door hekken. Tijdens deze tocht passeer je prachtige wandschilderingen en een spiegelwand, voordat je aankomt bij de massieve stenen leeuwenpoten, die deze plek de bijnaam ‘Leeuwenrots’ geven. De voormalige trap naar de top leidde door de mond van een hurkende leeuw, maar vandaag de dag zie je alleen nog de enorme poten, wat een indicatie geeft van de enorme afmeting van het hoofd. De top, met een oppervlakte van 1,6 hectare, was oorspronkelijk volledig bedekt met gebouwen. Vandaag de dag zijn alleen de overblijfselen van de koninklijke vesting te zien.

Na de tocht word je teruggebracht naar je hotel in Sigiriya.

Let op: de tocht naar de top van de Leeuwenrots is niet aan te raden voor mensen met hoogtevrees of met minder mobiliteit!
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Fresco Water Villa
Maaltijden: Ontbijt

Dag 6
Sigiriya – Dambulla – Kandy
Dag 6: Sigiriya – Dambulla – Kandy
Onderweg kun je stoppen om de Dambulla-grottempels te bezoeken. Deze tempels zijn een ander UNESCO Werelderfgoed die bestaan sinds de 1e eeuw voor Christus. Dit verbazingwekkende complex van 5 grotten werd eerst gebruikt als toevluchtsoord door een oude koning die bij het herwinnen van zijn troon opdracht gaf om prachtige beelden uit de rotsen te hakken. Latere koningen brachten verdere verbeteringen aan. De grotten bevatten meer dan 150 Boeddha muurschilderingen, waarvan de grootste 15 meter is.  De wandeling naar de grotten is kort, maar steil. Bovenaan kun je ook genieten van spectaculaire vergezichten over het omliggende landschap.
Op weg naar Kandy stop je om een van de kruidentuinen in Matale te bezoeken. Een gids leid je door de tuin en geeft je uitleg over de verschillende inheemse planten en kruiden.

’s Middags kom je aan in de oude koningsstad Kandy. De op een na grootste stad van Sri Lanka, en het was de hoofdstad van het laatste Singalees koninkrijk. Kandy is een schilderachtige stad rond het centrale meer en is omgeven door groene heuvels.

Later in de middag ga je naar een plaatselijke hal om een traditionele show van Sri Lankaanse muziek, dans en drum te bezoeken. De vuurshow is spectaculair! Vervolgens loop je samen met de gids naar de Tempel van de Heilige Tandrelikwie, de meest heilige tempel in heel Sri Lanka. Je gids vertelt je alles over deze bijzondere plek.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van Sigiriya naar Kandy, via Dambulla
Excursie: Entree voor Temple of the Tooth
Accommodatie:
Oak Ray Regency
Maaltijden: Ontbijt

Dag 7
Kandy
Dag 7: Kandy
Vandaag staat er een rondleiding door Kandy op het programma. Je wandelt langs het meer, brengt een bezoek aan de bruisende lokale markt en de British Garrison Cemetery, die van 1822-1873 de laatste rustplaats was voor Britse inwoners. Hierna ga je door naar het Ceylon Tea Museum, in de oude Hanthane-theefabriek, waar je meer leert over de geschiedenis van de theeteelt in deze regio.
Optioneel:

Bezoek later op de dag de prachtige Peradeniya botanische tuinen om te genieten van een ontspannen wandeling tussen de orchideeën en koninklijke palmen. Deze botanische tuinen werden in 1824 gesticht en zijn nog steeds de basis van ’s werelds grootste planten en bomen collecties. Reusachtige ficusbomen, palmen, een orchideeënhuis en een breed scala aan bomen zijn hier te vinden.
Keer terug naar je hotel en breng de avond ter vrije besteding door.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Oak Ray Regency
Maaltijden: Ontbijt

Dag 8
Kandy – Nuwara Eliya
Dag 8: Kandy – Nuwara Eliya
Vandaag reis je van Kandy naar Nuwara Eliya. Gisteren heb je meer geleerd over de geschiedenis van de thee. Vandaag stop je bij een theefabriek en theeplantage waar je de mogelijkheid hebt om meer te leren over het theeproces en de verschillende soorten thee die hier worden gemaakt. Uiteraard kun je ook thee proeven en kopen.

Gelegen in het hard van het theeland van Sri Lanka, op een hoogte van 1900 meter, was Nuwara Eliya een geliefd toevluchtsoord van de Britten in de 19e eeuw dankzij het koele klimaat. Met een overvloed aan rode en groene overdekte plantagebungalows, huizen in Engelse landelijke stijl, een mooie 18-holes golfbaan en een renbaan, heeft de stad nog steeds een uitgesproken Britse sfeer. De omliggende berghellingen en valleien zijn bedekt met weelderige groene theeplantages, afgewisseld met stromende beekjes en tuimelende watervallen.

Maak een wandeling door het stadscentrum, langs het Victoriaanse postkantoor, de oude Hill Club en de golfbaan voordat je stopt bij de Holy Trinity Church, een schilderachtig gebouw dat gebouwd is door de Britten in het midden van de 19e eeuw.

Na aankomst bij je hotel is de rest van de dag ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Transfer: Tranfer van Kandy naar Nuwara Eliya
Accommodatie:
Heaven Seven Nuware Eliya ****
Maaltijden: Ontbijt

Dag 9
Nuwara Eliya (Horton Plains National Park)
Dag 9: Nuwara Eliya (Horton Plains National Park)
Geen tijd voor uitslapen vandaag! Tussen 5:30 en 6:00 uur vertrek je vanuit je hotel naar Horton Plains National Park. De reden van het vroege vertrek is dat het uitzicht op de vroege ochtend het mooiste is, we raden je daarom aan je hotel de avond ervoor te vragen of ze een ontbijtpakket kunnen klaarmaken voor je trip.

Horton Plains National Park ligt op het hoogste plateau van Sri Lanka, op meer dan 2100 meter boven de zeespiegel in de centrale bergen en biedt een verbazingwekkende verscheidenheid aan landschappen. Van mistige bergen tot graslanden, van moerassen tot ijskoude beekjes, meren en watervallen. Het park is de thuisbasis van kleurrijke vlinders, vele soorten vogels en andere dieren zoals herten, beren, apen, gigantische eekhoorns, vissende katten en wilde zwijnen.

Tijdens de 2-3 uur durende wandeling (ca. 9 km) stop je bij de prachtige ‘Bridal Veil’ en ‘World’s End’. Als het weer helder is, biedt deze plek een spectaculair uitzicht. Deze tocht is relatief eenvoudig, maar het pad is soms oneffen en bevat een aantal steile stukken. Draag wandelschoenen en neem genoeg drinkwater mee.

Na deze tocht word je weer teruggebracht naar je hotel.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Heaven Seven Nuware Eliya ****
Maaltijden: Ontbijt

Dag 10
Nuwara Eliya – Ella
Dag 10: Nuwara Eliya – Ella
Na het ontbijt vertrek je naar het treinstation van Nanu Oya om vervolgens met de trein naar Ella te reizen. Deze treinreis van ongeveer 3 uur, staat bekend als een van de mooiste ter wereld. Je passeert oude treinstations die nog volledig handmatig worden bediend en hebt spectaculaire uitzichten op theeplantages, watervallen en groene heuvels. In Ella word je opgewacht door je gids en naar je hotel gebracht.

Het bergachtige dorp Ella wordt beschouwd als één van de mooiste delen van het eiland. Het is beroemd om de Ella Gap, een kloof in de bergen waar je op heldere dagen uitzicht hebt op de oceaan, en de Rawana-waterval. Daarnaast is Ella de uitvalsbasis voor veel wandelexpedities naar het omliggende platteland en biedt het tal van prachtige landschappen en watervallen.

De rest van de dag is ter vrije besteding.

Let op! Houd er rekening mee dat treinkaartjes slechts 14 dagen van tevoren kunnen worden geboekt. Als er geen treinkaartjes meer beschikbaar zijn, wordt de reis vervangen door een transfer over de weg door het schilderachtige heuvelland. Uiteraard doen we onze uiterste best om de treinkaartjes te regelen. 
INCLUSIEF:
Excursie: Trein van Nuwara Eliya naar Ella
Accommodatie:
Hideaway Ella
Maaltijden: Ontbijt

Dag 11
Ella
Dag 11: Ella
De dag begint met een sightseeing-tour door Ella. Ella biedt de mooiste natuurlijke landschappen in Sri Lanka. Bezoek de bekende Nine Arch Bridge, dat zich tussen de treinstations van Ella en Demodara bevindt. Het is één van de weinige bruggen dat enkel met stenen en cement gebouwd is (geen staal). Op deze brug kan je een mooie wandeling maken langs de spoorrails.

Na de Nine Arch Bridge vervolgt de tour zich naar de piek van Little Adam. Dit is Ella’s bekendste toeristische attractie. De piek is vernoemd naar Adam’s Peak, een heilige berg van Sri Lanka, vanwege zijn vergelijkbare vorm. Little Adam’s Peak is echter een veel kortere en gemakkelijkere klim. Het duurt een half uur om naar de top van de 1141 meter piek te klimmen. De wandeling is leuk en duidelijk gemarkeerd. Je slingert door theeplantages en bewondert het adembenemende zicht op Ella Rock, Rawana Falls en de eindeloze vallei beneden.

Later op de avond bezoek je de Ravana Ella Watervallen. Deze watervallen zijn één van de breedste watervallen in Sri Lanka en meet ongeveer 25 meter in hoogte. De watervallen maken deel uit van het Ravana Ella Wildlife Sanctuary.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Hideaway Ella
Maaltijden: Ontbijt

Dag 12
Ella – Mirissa
Dag 12: Ella – Mirissa
Na het ontbijt word je naar Mirissa gebracht. Een mooie badplaats aan de zuidkust met een lang zandstrand en daarom de perfecte plek voor ontspanning.

Mirissa staat ook bekend als de beste uitvalsbasis voor een safari op het water. Ga op zoek naar blauwe vinvissen, de grootste levende dieren op aarde. Bij aankomst is de rest van de dag ter vrije besteding.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van Ella naar Mirissa
Accommodatie:
EKHO Weligama
Maaltijden: Ontbijt

Dag 13
Mirissa – Galle
Dag 13: Mirissa – Galle
Vandaag vertrek je na het ontbijt naar Galle. Galle Fort ligt op een klif op het zuidwestelijke puntje van Sri Lanka en biedt het best bewaarde voorbeeld van een door de Europeanen gebouwde vestingstad in Azië. Het werd gebouwd door de Portugezen en uitgebreid door de Nederlanders in de 17e eeuw en is nu een UNESCO Werelderfgoed. Wandel door de kronkelende straatjes van deze charmante stad en ontdek de koloniale gebouwen, grote fortmuren en talloze boetiekjes en cafés. Langs de kust in de buurt liggen een aantal mooie, smalle strandjes.

Bij aankomst in Galle maak je een wandeltocht door Galle Fort. Je wandelt langs de wallen, passeert de vuurtoren en de oude Portugese haven en stopt om een aantal van de vele koloniale gebouwen te bekijken, waaronder de Dutch Reformed Church, de Anglican All Saints Church en het voormalige huis van de Nederlandse gouverneur, gebouwd in 1684.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van Mirissa naar Galle
Accommodatie:
Fairway Sunset Galle
Maaltijden: Ontbijt

Dag 14
Galle – Colombo Airport – Malediven
Dag 14: Galle – Colombo Airport – Malediven
Het is tijd om naar het paradijs af te reizen! De vlucht van Colombo naar Male (de Malediven) duurt ongeveer 1 uur. Bij aankomst in het paradijs word je opgewacht door je gids om vervolgens per boottransfer naar Embudu Village gebracht te worden.

Welkom op de Malediven, waar het zand net zo wit is als de glimlach van de lokale bevolking, waar vissen gelukkig zwemmen in het water van de Indische Oceaan en waar prachtige grotten te vinden zijn. Ben je benieuwd of de Malediven echt zo paradijselijk zijn als dat je op tv ziet? Ervaar het zelf of lees ons blog.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van Galle naar de luchthaven, vlucht van Sri Lanka naar de Malediven en transfer per speedboot van de luchthaven naar het resort waar je verblijft.
Accommodatie:
Embudu Village ***
(Superior Room)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, dinner

Dag 15 - 16
Malediven, Embudu Village
Dag 15 - 16: Malediven, Embudu Village
Vrije dag. Geniet van al het moois dat de Malediven te bieden heeft. Er zijn vele excursiemogelijkheden, zoals een bezoek aan de hoofdstad Male, vissen op de traditioneel Maldivische manier, eilandhoppen en natuurlijk snorkel- en duiktochten. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en avondeten. Dit wordt in de vorm van een zeer uitgebreid en divers buffet geserveerd.
INCLUSIEF:
Accommodatie:
Embudu Village ***
(Superior Room)
Maaltijden: Ontbijt, lunch, dinner

Dag 17
Embudu Village – luchthaven
Dag 17: Embudu Village – luchthaven
Na het ontbijt vaar je per speedboot terug naar het vliegveld en moet je helaas afscheid nemen van de paradijselijke Malediven. De foto's en herinneringen pakt niemand je meer af!

Kijk ook eens bij onze blogs over Sri Lanka voor tips en ervaringen.
INCLUSIEF:
Transfer: Transfer van het resort naar de luchthaven per speedboot
Maaltijden: Ontbijt

Routekaart 17 daagse Sri Lanka en Malediven

Prijsinformatie

Aantal personenVanafprijs per volwassene
2 personen€ 1487
3 personen€ 1561
4 personen€ 1414
5 personen€ 1378
6+ personen€ 1342
De genoemde prijzen zijn geldig bij vertrek tussen 24-02-2021 en 30-06-2021.
Prijzen zijn beschikbaar t/m 25-02-2022. Prijzen voor kinderen (t/m 11 jaar) en baby's (t/m 2 jaar) kunnen afwijken. Bereken de exacte prijs hieronder.
Bereken mijn prijs
Vertrekdatum
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal volwassen (12 jaar en ouder)?
Dit veld mag niet leeg zijn.
Aantal kinderen (3 - 11 jaar)?
Aantal baby's (0 - 2 jaar)?
Bereken
Boek nu
Bereken prijs opnieuw

Inclusief

 • Accommodaties zoals vermeld in het programma
 • Dagelijks ontbijt
 • Uitbreid en divers buffet lunch en avondeten op de Malediven (dagen 14 – 17)
 • Transport met airconditioning en Engelssprekende chauffeur gedurende het programma
 • Engelssprekende gidsen bij de meeste bezienswaardigheden tijdens de tours
 • Trein van Nuwara Eliya naar Ella
 • Fietstour in Negombo
 • Entree voor Temple of the Tooth
 • Overige service zoals vermeld in het programma

Exclusief

 • Visumkosten (indien van toepassing)
 • Internationale vluchten
 • Persoonlijke uitgaven (zoals drankjes, fooi, souvenirs)
 • Optionele excursies en activiteiten
 • Niet inclusieve maaltijden
 • Reisverzekeringen
 • De entreegelden en jeep voor Minneriya NP dienen ter plekke betaald te worden, $25 p.p. en $28 per jeep
 • De entreegelden en jeep voor Horton Plains NP dienen ter plekke betaald te worden, $25 p.p. + $25 per jeep
 • De entreegelden voor Sigiriya Rock dient ter plekke betaald te worden, $30 p.p.
 • Boekingskosten: €15 per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds: €5 per boeking

Accommodaties

Negombo
Cloud 9 Boutique Hotel
Sigiriya
Fresco Water Villa
Kandy
Oak Ray Regency
Nuwara Eliya
Heaven Seven Nuware Eliya ****
Ella
Hideaway Ella
Weligama
EKHO Weligama
Galle
Fairway Sunset Galle
Malediven
Embudu Village *** (Superior Room)
17-Daagse rondreis Sri Lanka en Malediven
REISDUUR
17 dagen / 16 nachten
VANAFPRIJS
€ 1487 p.p.
» Prijsinformatie
BEZIENSWAARDIGHEDEN
Negombo, Minneriya, Sigiriya, Dambulla, Kandy, Peradeniya, Nuwara Eliya, Horton Plains, Ella, Mirissa, Galle, Malediven
VERTREKDATA
Dagelijks

Dit kun je verwachten...

Klik op een foto om deze te vergroten en meer foto's te bekijken
Malediven tropisch eiland
Mirissa 5
Ella 7
Galle 4
Galle 3
Colombo 2
Galle 2
Malediven palmboom op het strand

Snelle aanvraag

Simpel en snel een offerte ontvangen van deze reis? Wij nemen contact met je op om jouw droomreis samen te stellen, geheel vrijblijvend.

  Gratis en geheel vrijblijvend

  Vragen of reisadvies?
  We helpen je graag verder :)

  Bel ons nu

  Onafhankelijke review sites geven AsiaDirect:
  9.3

  AsiaDirect is aangesloten bij:
  Logo ANVR Logo Calamiteitenfonds Logo SGR
  Reisprogramma
  Prijzen
  Foto's